Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Merhaba sevgili günlüğüm ve tüm site dostlarım,
uzun soluklu aralardan sonra yine yazıyorum, hayat tüm hızıyla acısıyla tatlısıyla geçip gidiyor, zaman bize yeni deneyimler kazandırıyor.Bu günlerde hayatımla ilgili çok ciddi bir karar verme aşamasındayım, uzun süredir hayatıma çekmek istediğim şeyle ilgili bu karar, fakat sanki karar verme becerimi yitirdim, aklım çok karışık ve ön yargılıyım, geçmişte yaşadığım acı deneyimler bilinçaltımı öylesine sarmış ki bu güvensizlikle nasıl diyorum kendi kendime, beynimin içinde iki ses var sürekli , biri tamam herşey hayrına olacak derken diğeri, yapma Elif yine yanlış yapıyorsun diye kışkırtıyor beni sürekli, aklımdan eskinin bıraktığı acı izleri söküp atmak istiyorum ve yeni bir insana güvenebilmek istiyorum, hayatımla ilgili vereceğim bu önemli kararda ne yapmam gerektiğini bilemiyorum, iki kararımı da düşünüyorum ve bilinçaltıma soruyorum, o da öylesine karışık ki, hiç bir iyi ya da kötü his yok içimde , bu önemli kararı nasıl vermeliyim, yoksa biraz rahat davranıp akışına mı bırakmalıyım herşeyi????????????
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. |