Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2008, 12:18 AM   #46 (permalink)
capella
Üsteğmen

Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
capella is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella

5.GÜN

Sevgili günlük
bugün aslında güzel başlayıp orta karar giden bir gündü..akşam da iyiydim ki birşeyler artık moralimi bozmalıydı, bozdu da sağolsun..biraz sınav stresi, biraz izmir'e gitme stresi, biraz askerdeki sevgili kaprisleri, biraz da iş hayatı gerginlikleri derken günümün içine edildi..olumsuzluk yazmak ya da düşünmek istemediğim için bu gece yazımı çok uzatmayacağım. şuanda tek odaklanmam gereken şey sınavlarım. dersimi biraz daha çalışıp yatacağım.. yarın işime gideceğim, sonra güzel bir izmir cumartesisi geçireceğim ve pazar pazartesi tekrar dersimi çalıp salı ve çarşamba da sınavlarımı verip geleceğim.. yani çabalarınız boşa ey mod düşürücüler.. bu hayat benim ve ben mutlu olmak istiyorum. bunu kimsenin etkilemesine izin vermeyeceğim.

yarın yeniden görüşmek üzere şimdiden merhaba..

not: telkinlerimin 4 saatlik kısmını dinledim, uykuda yine devam edeceğim..
sevgiyle..
&quot;sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. &quot;<br />Mevlana<br /><br />
capella isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla