Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2008, 09:19 AM   #25 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: Uri Galler Röportajı

MagNetiC
proğramı seyredemiyorum o, saatte yapmam gereken başka işlerim var... doğrumudur yalanmıdır, yorum yapacak durumda değilim..fakat sabah sabah siteye girip senin tanımadığımız..insanlar hakkında yazdığın hakaret dolu mesajı okuyunca rahatsız oldum( bu insanları seninde şahsen tanımadığını düşünüyorum,)

bir konuyu tamamen reddetmek için o konu hakkında çok iyi araştırmak ve gerçekten çok bilgilenmek gerekir...bu bile kimseye hakaret etme hakkını vermez bizlere...

ben yıllar önce telekinezi, telepati vs çalışmaları yaptım...( başarılıda oldum ) sonradan vaktimi ve enerjimi,kişisel gelişimimi ilertecek konulara ayırmamın daha doğru olduğuna karar verip bıraktım..şimdi burada aynı konuyla ilgilenen ve çalışan arkadaşlar var..bak bakalım..hiç birine çocuklar bırakın bunları vaktinizi boş yere harcıyorsunuz demişmiyim..çünkü bu yetenekleri geliştirmek için harcanan vaktin ölü vakit olması sadece benim düşüncem...bunu başkalarına dayatmaya hakkım yok...

bu tür proğramları yapanlara, katılanlara ve seyredenlere bir yığın hakaretler ettikten sonra

Alıntı:
MagNetiC Nickli Üyeden Alıntı
<center></center>Sinan Çetin ve Uri Geller ile Fenomen!

Var mı sizin aranızda yoksa bu sahtekarlara inanan! Yurdum insanının %90′u inanıyor ona eminim ben o ayrı…

kaynak: http://www.killananadam.com/sinan-ce...e-fenomen.html

,

diye sormuşsun, türk halkı olarak hakkımızda yaptığın istatistiğide koymuşsun..% 90 inanıyoruz sana göre..
varsayımlarında haklı olabilirsin, hatta bunlar varsayım değilde yüzde yüz gözlerinle gördüğün kulaklarınla duyduğun yalanlarda olabilir..bu bile sana hakaret hakkı vermez diye düşünüyorum..bu hakkı kendinde buluyorsan, bunu kendi özelinde yapmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum..

yaşam bir deneyimler zincirinden örülür..herkes doğrusuyla eğrisiyle yaptıklarından, yaşadıklarından bir şeyler öğrenir...tecrübeler edinir.. hepimiz hayatımız boyunca irili ufaklı yalanlar söyleyip bir başkasını kandırmışızdır..hayatımıza bir dönüp bakalım ...hayatımız boyunca kaç kere başkasını aldatmak adına yalan söylemişiz ..bu bizi şarlatan yapmışmı...bir kere daha dönüp bakalım .kaç kere kandırıldık..sonradan fark ettik..bu bizi aptal yapmışmı..
eğer bu proğramda yapılanlar yalansa, ona inanıp inanmamak bizim seçimizdir... bize hakaret etme hakkını vermez, son günlerde arkadaşlarımız arasında kendi düşüncelerini diğerlerine projekte etmek, dayatmak moda oldu..veya dayatma modası oturtulmaya çalışıyor..ben bundan son derece rahatsızım...

şimdi benim moderatör olduma bakıp..e silsene mesajları diyenler olacak...hayır silmiycem.. bilerek vaya bilmiyerek huzur bozan, tartışma ortamı yaratan arkadaşlarımıza düşüncelerimi yansıtıp.. bu sitenin huzurunu bozmaya hakları olmadığını hatırlatıcam...çünkü mesaj silerek bir yere varılmayacağına inanıyorum...hepinize saygılı sevgiler