Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2008, 11:43 AM   #75 (permalink)
asevgican
Üsteğmen

Tesekkür: 0
99 Mesajinıza toplam 206 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asevgican is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ayşe harikalar diyarı :p

sizide aylar sonra birileri derinlerden bi yerlerden bulup çıkarsa , kendinizi hazine gibi hissedersiniz vallahi.
iyi oldu iyi , hevese geldim yeniden.

2008 senden çok şey bekliorum derken bu kadar hızlı cevaplancağını tahmin edemedim, keza hayatım 180 derece değişiverdi.

şehir değiştirdim, ev değiştirdim, iş ortamı ofis değiştirdim, oğlumun kreşini değiştirdim, dost değiştirdim beni yoranları bırakıp yenilerine yer açtım, saçımın rengini değiştiirdim,hayata bakışımı bile değiştirdim.
ne 2008 miş anacım, bileydim daha önce dilerdim. 44
herbiri kolay olmadı elbet ama hücrelerime kadar yenilendim resmen.
koşturmaca, uyum ,iyimi olur kötümü tedirginlikleri,vs derken zamanda herzamanki gibi beklemeyip hızla yol aldı ve sonuçda oturdu herbişey az çok yerine..
anladımki ben şuan çalıştığım şirketi ve pozisyonumu hatta odamı daha önce hayal etmiştim.
ve yaşadığım bu şehir hep istediğim şehirdi.
sonra evimin camından baktığımda ışıl ışıl şehri görmek isterdim, artık görüorum.
bir tek oğlumu okulu nedeniyle eski şehirde bıraktım ,ama oda yakın zamanda yanıma gelicek ve özlemimiz bitecek.
hayallerimin birinci etabı gerçekleşti ..
kalan ikinci etapın sonuçlarını 2009 da alıcam.

belki mustafa gibi bir başka arkadaş yine beni bunca konu kalabalığı olan bir platformda bi zaman diliminde yine bulup çıkaracak ve ben bu anı tekrar yaşayacağım.
şimdilik bu kadar.
sevgiyle KAL...