Merhaba ayşegül.Ben çekim yasası meditasyonunu dinlerken ilk başlarda bende bu dertten muzdariptim.Benin üst benliğim bazen palyanço şeklinde geldi bana inanır mısın,bazen elini kolunu sallaya sallaya,bazende gelmedi hatta.Lütfen gelir misin diyorum hayır diyordu.O zaman mediye ara veriyordum.Çünkü beynimi çok yorduğumu düşünüyordum.Daha sonra devam ettiğimde hiç sorunsuz tamamlıyordum.Keza artık hep tamamlıyorum sorun yaşamadan.
Bu sana beyninin,kısacası bilinç altının oynadığı bir oyun.Kendini nerde hissediyorsan meditasyon yaparken,üst benliğini çağırdığın zaman korkutucu bir şekilde gelmeye başlarsa irkilmemeye çalış ve onu tatlı sözlerle eski haline getir bence.Ben senin bu biçimde değil,şu şu biçimde olmanı istiyorum,diliyorum,öyle olsun de ve teşekkür ederek selamla.Eminim değişecektir,tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarmış unutma.Önce iste,kendini rahat bırak.Bakalım neler olucak.Devamını bekliyoruz paylaşımının.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?