Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2008, 01:46 PM   #4 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: imgeleme için yardım istiyorum

nacizane tavsiyem .. onu istediğiniz şekil ve kalıba sokmaya çalışmayın..

yüksek benliğimiz bizim herşeyi bilen.. mükemmel yanımız.. davet ederken bizim değil kendi olmak istediği şekilde bize yansıyacaktır...

eğer korkunç bir şekilde görüyorsak bize hatırlatmak istediği düzeltmemiiz istediği bir şey vardır.. korkunç hali aslında biz ona projekte etmişizdir..
bu yanlışımızdan arınmamız için uyarıda bulunuyordur..

tüm çalışmalardan ayrı olarak meditasyon bölümünde ki öneriler doğrultusunda öncelikli bir yüksek benlik tanışma buluşma çalışması yapabilir
ki bu sadece onunla tanışmaya birlikteliğe atılan adımdır.. sonrasında onu isteklerimiz için davet edersek daha doğru bir başlangıç yapmış olabiliriz..

bireysel tanışma meditasyonunda sadece onunla iletişim kuracağınız için daha rahat farkındalık sağlarsınız...

sevgiler..