Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2008, 02:27 PM   #6 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: imgeleme için yardım istiyorum

canım benim içsel olarak ne kadar çok olumsuzluğa yönlenmişsin.. hayellerini bile çökertiyorsun..

telkinleri aksatmadan dinle lütfen bu sorunu kökten halletmeliyiz..

biraz daha sistemli çalışman gerekiyor.. yerleşik kalıplarını ortadan kaldırmak için..
sevdiğin seni rahatlatacak imgelemelerini destekleyici; resimleri.. yazıları.. olumlamalarını..
kısa kısa tablolar haline getirerek her an her yerde bulabileceğin konumlarda bırak..

özellikle meditasyon çalışması yaparken aklına olumsuz bir şey geldiğinde üzerine kocaman bir kırmızı işaret koyarak evrene gönder
(pozitif hale dönüşerek yolla..yada bir yeryap kötü düşüncelerin oraya girince pozitif olarak çıkıyor..
ben bir gezegen yaptım meditasyonlarımda ya da başka bir durumda kötü bir şey ile karşılaşırsam iyilik gezegenine gönderiyorum o düşüncelerimi
ve orada pozitif hale geliyorlar.. o gezegenin bir özelliği de asla oradan negatif hiç bir şey dışarı çıkamaz.. poitife dönüştürme merkezi gibi... )
ve kötü senaryonu kısacıkta olsa mutlu son ile imgele..
gözlerin kapalıyken yapamıyorsan gözlerini aç.. hazırladığın resimlerine bakarken mümkünse sesli olarak olumlamalarını yap..

kısa süre sonra bu konuda güzel gelişmelerin olacaktır..

sevgiler..