Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2008, 06:26 PM   #38 (permalink)
maxim
Üsteğmen

maxim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 93
182 Mesajinıza toplam 943 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxim is on a distinguished road
Standart Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ?

arzu etmek......arzu etme duygusu çok güçlü ve çok etkili bir duygudur....''aşık olanlar daha iyi bilir''.......doğru düzgün yemek yiyemezsin,uyuyamazsın,hap o aklındadır,tamam biraz abartırız belki ama arzu etme duygusu gerçekten çok çekicidir....şimdi yapmamız gereken hayattan kopmadan,rutin işlerimize devam ederek isteklerimizi arzu etmek,sevinçle,sevgiyle,günlerinize devam ederek aynı hatta kalmak,ve sahip olduklarınız için kesinlikle şükretmek.....''dikkat edin sakın şikayet etmeyin''..tartışmalardan uzak durun biraz zaman geçince durgunlaşır herşey küçük bir basamak daha aşılmıştır anlarsınız..,farkına varırsınız,duygularınızı kontrol etmeye başlarsınız......
telefonumun hafıza kartını arıyordum bulamadım acaba nerede dedim küçük bir çantam var içinde cüzdanım vs.eşyalarım
bir baktım yere düştü dağıldı herşey geçmişte böyle bir duruma kızgınlık hissederdim ama hiç oralı olmadım döndüm baktım,her şey dağılmış birde ne göreyim hafıza kartım ortada duruyor,bende seni arıyordum dedim güldüm
sevgiyle kalın.....
maxim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla