Arkadaşlar hani meditasyon veya konsantrasyonumuzu artırmak istediğimizde diyorlar yaa şunu yapın bunu yapın vs... veee en sonunda da zihninizi susturun işte ben bunu araştırdım zaten rahatlamak kolay zor olan zihni susturup düşünceyi o şeye (her neyse düşündüğünüz )odaklamak işte bunu içinde internetten bir yazı okudum ama nerde olduğunu unuttum
orada diyorlardı ki derinbir nefes alın ve nefesinizi tutun bu süre zarfında beyniniz geçici olarak düşünmez tabi her şekilde beynimiz düşünüyor ama bu nefes tutma süresince aklımızdan geçenler bize o kadar rahatsızlık vermezMİŞ daha yoğunlaşırmışık
diyorlar
Ya bu arada sevgili hayal ablamızın meditasyonu daha hiç sonuna kadar dinleyemedim ayrıca HAYAL ABLAYA BİR SORUM OLACAK hayal abla bu meditasyonu yatarak dinlesek mümkün mü ?
çünkü bu gün sandalyede fazla gevşemişim içim geçmiş şaşkın uyuklamışım dengem bozulunca sandalyeden düşdüm ya ben bıktım her seferinde sandalyeden düşmekten yatarak olmazmı en azından uyuya kalırsam ağzım burnum patlamaz bir yere çarpıp... BİRDE UYURKEN DİNLENE BİLİYORMU? HER ŞEYİ ÜŞENGEÇLİKTEN UYURKEN HALLAETMEYE ÇALIŞIYORUZ AMA ...nolcak bilmem sevgiler teşekkürler ..
.