Konu: Ha Gayret!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2008, 07:25 PM   #117 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Ha Gayret!

Sevgili Mücevher seni çok iyi anlıyorum canım çünki bende yıllarca aynı şeyi yaşadım .Son iki yıla kadar ayrı oturmamıza rağmenbende çok sıkıntı çektim bu konuda .Helede eşin tam bir ana kuzusu ise işin biraz daha zor oluyor.Bizim en büyük sorunumuz eşimin herşeyin önüne annesini koyması oldu işinin bile .Son iki yıldır bizde yaşıyor artık eşim bile annesine tahamül edemiyor.

canım benim sen kendini değersiz hissetikçe o üstüne daha çok yüklenir.Kendini hiç bir zaman küçümseme sen izin verdiğin kadar insanlar sana yüklene bilir.Ben sana kötü bir şeyler söyle demiyorum .Ben hayatımda kayınvalidemle hiç tartışmadım desem yalan olmaz .Çünki bazı şeyleri ben kendime yakıştırmadığım için yapmam.Sadece bakışlarınla tavırlarınla kendini hissettir.Kimsenin seni küçümsemesine izin verme. O kişinin karşısında içinden ona ne hissediyorsan söyle.Bu sadece seni biraz olsun rahatlatır.O kişinin karsısında kendini bir aslan onuda fare olarak gör sen kükredikçe onun korktuğunu farzet.

Halbuki zaman nekadar çabuk geçiyor lüzumsuz kırgınlıklarla vakit kaybediyoruz.Sabaha iyi düşünerek başla günün iyi geçsin .Akşama iyi başlaki gecen güzel olsun .Dilerim hayat sana bütün güzellikleri versin .İyi günler göresin.