Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2008, 08:48 PM   #108 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara

teşekkür ederim mehmet.. korkunun ecele faydası yokmuş öyle derler

Alıntı:
bymehmet Nickli Üyeden Alıntı
<center></center>
Geçmiş olsun, hatta olacak inş...

Benim de vardı dişçi korkusu da bir kere diş çektirmiştim...Hiç acımamıştı...

Ondan beri de korkmuyorum artık...

Sağlıcakla..

suzzim benim birkaç yıl önce iki kanal tedavisi birden yapılmıştı bilirim o yüzden ne demek olduğunu... adam geçici dolguyu koyunca benim diş çıldırıyodu ağrıdan, dolguyu çıkartınca rahatlıyordu...
bir kaç denemeden sonra uğraşamıcam deyip öyle bırakmıştım... tekini başka bir dişçiye çektirmek zorunda kalmıştım kurtaramadık, diğeri halen öyle duruyor...

haftaya sıra o dişte... şu anki doktorum kanal tedavisi yapılmışa benzemiyor dedi bakalım ne olacak... bu kadar süre bekletmekle hata ettiğimin farkındayım ama o zamanlar canım çok yanmıştı

diğer çürüklerimi de ihmal ettiğim bu dişime borçluyum biliyorum..

zararın neresinden dönersek kardır değil mi

teşekkürler gülüm yalnız bırakmadınız beni