Ynt: Ha Gayret! Nasrettin Hoca damdan düştüğünde demiş ki bana doktor değil, damdan düşen getirin beni o anlar.
Canım Mustang cım sen de beni iyi anlıyorsun. Bir ara ben de eşime hiçbişey anlatamadım.
Ama sonra o bazı şeyleri kendi gözleriyle gördü ve kulaklarıyla işitince beni destekledi.
Eşimin desteği beni çok mutlu etti. Ayrıca sitedeki siz dostlarımın desteği olmasa ben ne yapardım???
Hayat sizlerle çok daha güzel. Telkinleri dinlememe rağmen hala gelgitler yaşamam normal mi bilmiyorum?
Belki kendi halime kalsam bunlar olmayacak.
Güne güzel, akşama güzel başlıyorum ama malum sebepler beni alt üst ediveriyor bir anda.
Ama mesajlarda (kimin yazdığını unuttum) şikayet etmeyin mesajını gördüm az önce.
Artık bu konuda kendime bile hiçbir şekilde şikayet etmemeye karar verdim.
Belki o zaman farklı olur. Kaç senedir çözülemeyen bir düğüm çözülür kimbilir bu da olası.
Ayrıca "o kişinin karşısında içinden ona ne hissediyorsan söyle" ve "kendini bir aslan onu da fare olarak gör, sen kükredikçe onun korktuğunu farzet" şeklindeki tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Mutlaka deneyeceğim. Haklısın hayat kısa değmiyor hiçbişeye üzülmeye.
__________________ Benim özgürlüğe açılmış kanatlarım var
Sonsuzluğa çıkan zamansız kapılarım var
Senin beş para etmez kuralların varsa
Benim inandığım ölümsüz masallarım var |