Ynt: hayatım degişecekmi gerçekleri unutdurcakmı bilemem Merhaba Serkan;
Bende izin verirsen bir iki söz söylemek isterim (vermedin mi? yok canım :-) )
ByMehmet'e katılıyorum, çok yerinde sözler ve doğru düşünce aktarımı.
Yaşam, yüreğimizden veya beynimizden gecenlerle aynı orantıda gitmiyor çoğu zaman.
Ve biliyormusun iyi de ediyor, çünkü evren biliyor ne yapacağını neyin bize gerekli neyin iyi olup olmayacağını.
Bunu şu anda kavraman çok zor, çünkü çok zor bir dönemden geçiyorsun, ama uzatmışsın bu dönemi ama bilerek ama bilmeyerek.
Artık farkındalığa geçiş yap bu siteyle, burada çok yararlı bilgiler okuyacaksın seni düşündürecek olan, ac gözlerini ve yüreğini, tutun onlara. Bu siteyle yetinme sadece, kışısel gelişimle ilgili kitaplar oku, metafizik, spritüel konulara yönel.
Dua et bol bol, ama dikkat et içeriklerine çünkü bir şair demiş ki" ettiğiniz dualara ve dileklere dikkat edin, gerçekleşebilir"
hadi basit bir örnek vereyim "güzel bir kız dilersen yaşamına" sadece güzel olacaktır o kişi, ya gerisi :) hayırlı olanı dile.
İnişli çıkışlı dönemler yaşayacaksın yine, ama yıldırmasın seni bu inişler, ahan işte :)))) ben 4 aydan beri kontrolden çıktım örneğin, buna rağmen yılmıyorum ve neden niçin bu haldeyim cevaplarını arıyorıyorum, isyan etmeden. Bu siteyle karşılaştım ve denemek lazım telkinleri.
Kötü bir dönemde olduğun için, bir süre yapıp sıkılma ihtimalin yüksek, işte buna dikkat et, belki gerçekten faydası olacak, belki seni beni daha güzel günlere götürecek, ne dersin :) o nedenle sabırlı ol arkadaşım, hiç bir şey bugünden yarına gerçekleşmez.
bir iki dedik, bir sürü sözcük oldu, ben keseyim burada :)
sağlıcakla;
__________________ Nox |