Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2008, 01:56 AM   #48 (permalink)
capella
Üsteğmen

Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
capella is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella

6. GÜN

Sevgili günlük..
bugün biraz eski ben'in günleri gibi geçti ama akşama kadar dinlediğim 6 saatlik telkinlerin etkisi sanıyorum ki; yine de umutlu ve mutluyum sebepsiz yere telkinlerime sınav heyecanı ve kendine güven'i de ekledim..doğru mu yaptım bilmiyorum, henüz 2 hafta dolmadı malum dusun ama iki hafta sonunda sınav heyecanı telkinine zaten ihtiyacım --geçici bi süre bile olsa-- kalmayacaktı liste biraz kabardı tabi (suçluluk + ego + kendine güven + sınav heyecanı + erteleme + erken uyan) acaba çok mu abarttım bilmiyorum ama negatif bir etki yok şimdilik..

bugün iş yeri yine baya gergindi..neyse ki öğleden sonra patronumuz ve ortağı aralarındaki küskünlükle ilgili 4 saatlik bir konuşma yaptılar da biz de rahatladık bi nebze.. şaşkın insanlara güvenememek ne kadar kötü bir duygu..pozitif pozitif gidiyorum tükenmiş halde dönüyorum. eve girince 1-2 saat içinde yine mutlu ben'e kavuşuyorum neyse ki..keşke herkes içini gösterebilecek kadar cesur ve kirlenmemiş olsa..bazen bu canımı çok acıtıyor hayata dair..ama kimseyi "ben" değiştiremem, herkes kendi içsel yolculuğunu kendi yapacak..bu yüzden onları da olduğu gibi kabullenebilmeliyim. ama işte iş benim huzurumu kaçıracak hale geliyor ne yazık ki..esas sorun da bu zaten..neyse..düzelecek, inanıyorum..

aa nasıl unuturum; akşamdan kalma sevgili tartışması sabah tatlılıkla sonuçlandı..barışcığım saçmaladığını farketmiş ve özür diledi. biraz ağladım rahatladım ben de. yine biraz üstüste geldi..sınav gerginlikleri, iş yeri gerginliği, sevgili gerginliği derken 24 saatimin büyük bir kısmı gerginlikle geçmiş oldu. ben de bu anlarda bir gitme gelme durumları yine oldu malesef ama en azından eskisi gibi tamamen negatif ve umutsuz bakıp dibe batmıyorum. bir de sanırım bilinçaltım yavaş yavaş devreye giriyor. birkaç gündür daha bi yorgunum sanki, mutluyum ama biraz deşildiğimi hissediyorum..yine de tepkilerimi daha rahat koyabiliyorum insanlara. söylemek istediklerimi anlatabiliyorum. o zaman sorunlar da çözülüyor..
normalde iyiyim de kriz durumlarda hala biraz negatifleşip içime kapanabiliyorum.. eh tabi zamanla olacak birşeyler..henüz 6. günüm bu.herşeyin iyi olacağına dair inancım tam, en azından artık iyimserliğimi pek kaybetmiyorum, eski ezginin aksine..

bir ilginç şey daha..bugün küçük küçük bir-iki isteğim, sözünü ettiğim anda oluverdi..şaştım kaldım hatta. bunu görmek bana iyi geldi..annem yıllar önce bir yazı bulup heyecanla paylaşmıştı aklıma o geldi birden durduk yere..
"dileyin, verilecektir..
arayın, bulacaksınız..
kapıyı çalın, size açılacaktır..
çünkü her dileyen alır, arayan bulur, kapıyı çalana kapı açılır. "
bu satırları kalmış aklımda..o an şimşek gibi bu satırlar çaktı aklımda..dedim demek ki iyi şeyler istersem olacak..burada sıkça olumlama diye bahsedilen şey sanırım bu.

(not: yukarıdaki satırlar incildenmiş! bilmiyordum, hatta annemin okuduğu düz yazı birşeydi..eminim o da bilmiyordur
herneyse söylemek istediğim hani bişeylerin propagandası gibi algılanmasın, hristiyan değilim. hristiyan olmanın da kötü bir yanı yok tabiki.. şaşkın ay açıklama içinde açıklama oldu..neyse anladınız siz onu 44 )

neyse günlükcüm, bugün kafam epey dağınık bu yazıma da yansıdı farkındayım..toparlayamıyorum pek cümleleri..bu yüzden..
yarın görüşmek üzere şimdiden merhaba.. iyi geceler sana
sevgiyle,
ezgi
&quot;sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. &quot;<br />Mevlana<br /><br />
capella isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla