Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2008, 06:30 PM   #13 (permalink)
melanie87
Teğmen

Tesekkür: 1
44 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melanie87 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ---SECRET---HAYALİNİZDEKİ SEVGİLİ(EŞ),İŞ... nasıl olacak???

tabi hayal panosu kurup onu uygulamak güzel ama ben hep yapacağım diye erteleyip duruyorm ne zmndır. (ertelemeyle ilgili telkini de bir an önce listeye eklemeliyim demk ki) ben böyle birşeyi tavuk suyuna çorba kitaplarından birinde de okumuştum. çocuğu olan dul bir kadınla ilgiliydi. kadın bu tip şeylere inanıp seminerlere gidiyomuş( tabi o zaman secret kitabı falan yoktu) orada da hayal+canlılık=gerçek kuralı öğretiliyomuş. yani hayallerini ne kadar çok canlılığa dökersen olma ihtimali artarmış. kadın da bir albüm yapıp içine istediği şeylerle ilgili resimler yapıştırmış. kırmızı cadillacları çok seviyomuş işte onun resmini sonra yakışıklı bir erkek resmi bir sürü mücevher, güzel eşyalar, işyerinde terfi etmiş bir kadın resmi bir de hawai adasındaki bir ev resmi. neyse bir gün bir iş için bir yere arabasıyla dosya götürürken peşine kırmızı cadillac bir araba takılmış. kadın benzinlikte durduğunda o da durmuş ve arabadan bi adam çıkıp onunla tanışmak istemiş.nese bunlar tanışmışlar(kadındaki iyi cesaret insan çekinebilir) nese işte çıkmaya başlıyolar. adam mücevher işi yapıyor tabi kadına bir sürü güzel mücevher de alıyor. kadın işyerinde terfi ediyor. sonra bunlar evleniyolar. adam düğün hediyesi olarak kadına bir ev almış ve bilin bakalım nerde? tabi ki hawaide. adamın kadının hayallerinden haberi yokmuş. işte böyle bir hikayeydi. bilmiyorum gerçekten yaşanmış bir olay mı?

bir de bu hayal panosu sürekli gözümüzün önünde olması gereken bişey ya odana falan assan gelen birisine komik gelebilr yani. bir de insanın sadece kendi istediği başkalarının bilmesini istemediği bir hayali de olabilr. bilemiyorm uygulamak istiyorm ama bakalım. bi de shamanic sen bu günlük olayını uyguluyorm demişsin peki gerçekten oluyor mu? yararı var mı sence?
melanie87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla