Bu gün kalatıktan sonra sabah şükürlerimi yaptım bir duş alıp üstümdeki negatiflerden kurtuldum.Kendime ekmek konusunda EFT yaptım bakalım sonuçlarını yazarım.Kendimi huzurlu hissediyorum .İki yıldır benim için huzur= sesizlik oldu ama yaptığım çalışmalar sanki okadar karmaşanın içinde huzuru yakalamış gibi olmamı sağladı .Belki kendi iç huzurumu bulmaya başladım.
Hayatımla ilgili bir çok kayayı yerinden oynatım .Onlara sanki en ağır sökücüleri kullandım.Onların yerinden oynamasıyla birlikte oluşan boşluğada siz dostlarımı koydum.Ayrıcada kendimle tanıştım şimdi birlikte vakit geçiriyorum .Bunları anlatırken kendimi başarılı buldum .İnsanın kendi tarafından başarılı bulunması inanın çok hoş bir duygu.
hayat bize verilmiş en büyük armağan bu hayatı en güzel biçimde yaşamak bizim elimizde .Hayatımızı nedenler veniçinlerle geçirirsek hiç bir sonuca varamıyoruz. Ama kendimize güvenip ne istediğimizi bilirsek hayat bize iyiliklerinide gösteriyor.
Belki benim annem gibi bir çoğunuzunanneside hayatlarını dar kalıplar içinde yaşamış olabilir .Benim annem ev işleri ve gezme ile yaşadı bütün hobisi bunlardı.Dar alanda kısa paslaşmalar deyince aklıma annem gelir.Hayatında hiç kitap okumadı okuyanada sinir oldu .Bizler okuduğumuz zamanda mutlaka bize bir iş verirdi.Kitap okuyanı zamanını boşa harcıyor gibi gördü .Şİmdi şöyle bir dönüp baktığında yaptığı hiç birşey ortada yok .Hayatında hiç kimseyi mutlu etmedi en önemlisi kendini hep mutsuz hissetti.Hayatını başkalarının mutluluğu üzerine kurduğu için hiç mutlu olmadı hayatında yalnız kalmamak için bir çok tavizler verdi.Hayata en çok korktuğu şey yalnız kalmak oldu.En büyük kötülüğü kendine yaptı hasta olmayı seçti busene bunun farkına vardı ama artık çok geç ayrıca çaba bile harcamıyor.Yazık böyle boşa yaşanmış hayatlara.
Benimde böyle bir anneyle hayatım her nekadar zor geçsede ben hiç bir zaman pes etmedim .Hayatı hep sevdim anneme rağmen çok okudum .Kendimi geliştirmekten kendimle yarışmaktan hep hoşlandım.Hep bir adım daha önüme geçmeye çalıştım.Hayat bana zorlukların yanında çok güzeliklerde verdi.Belki zor anlarım olmasydı iyi anlardan bukadar zevk almayacaktım.Allaha bana verdiklerinden dolayı binlerce şükürler olsun .Artık hayata kendi gözlerimle bakıyorum .Kendimi tanıyorum ve ne istediğimi biliyorum.Daha önceleri kendimi insanların bana anlattıklarından tanıyordum .İnsanlar her zaman doğruyu söylemiyorlar.Kimi kıskançlığından kimi şımatmamaktan kiminin kapasitesi sizi görmeye yetmediğinden ve bir çok nednden dolayı size sizi yanlış tanıtıyorlar.Kendine dönen kendi kendini iyi tanıyan birine kimin nekadar zararlı etkisi olur?
hayat bizim hayatımız belki şimdiye kadar hayatımızla ilgi hiç birşey yapamadık ama hiç birşey için geç değil farkındalğımızın farkına varıp yolumuza devam edelim.herkese farkında günler dilerim.