Konu
:
e bi tane de benim olsun...:)
Tekil Mesaj gösterimi
01-06-2008, 09:49 AM
#
12
(
permalink
)
meryemi
Üsteğmen
Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ynt: e bi tane de benim olsun...:)
Alıntı:
Mustang
Nickli Üyeden Alıntı
günlüğün hayırlı olsun meryemi ,güzel gelişmelerini bekliyoruz.
teşekkür ederim...
güzel gelişmelerimi bende sabırsızlıkla bekliyorum...
Alıntı:
hayalayaz
Nickli Üyeden Alıntı
güzel meryemi
günlüğün hayırlı olsun ablam...daha neşeli ve sevinç dolu mesajlarını kısa zamanda okuyacağız inşallah..
şunu farkettim..içindeki muhalefet grupları konuşmaya başladığı anda fark ediyorsun..çok çabuk farkettiğin için bunu kısa sürede sonlandırabilirsin..bak ben bu konuda bir çalışma yaptım.. bu konuşmaları yazdım..
,bir gün kendi içime döndüm...konuşuypr cadılar...tamam dedim tüm bu konuşmaları fayadalı bir şeye dönüştürücem...ve roman yazıcam...onlara önce eğlenceli geldi fikir...sonra sıkıldılar...bu konuşmaları engellemek için aklına ne geliyorsa yap...aklına geleni denemekle ne kaybedersin? ...belkide bu şekilde ileride aynı durumlardan muzdarip olan arkadaşlara çok faydalı bilgiler verebilecek duruma gelirsin..
saygılı sevgiler..
teşekkür ederim ablam,
çok güzel fikir ama bu onlara iyiylik olur, aklıma daha sadistce fikirler geliyo...
bana yaptıklarının intikamını öyle bi alacağım ki, bir daha hiç konuşmaya cesaret edemeyecekler...
2 gündür onlara dil çıkarıyorum
wave wave wave wave
evet onları yendiğim
ilk günde benimle aynı sıkıntıyı paylaşan arkadaşlara sonuna kadar yardıma hazır olacağım...
saygılarım sevggilerim seninle ablacım...
Açık Profil bilgileri
meryemi nickli üyeye özel mesaj gönderin
meryemi - Daha fazla Mesajını bul