Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2008, 11:29 AM   #82 (permalink)
ZEYNEPAYY
Üsteğmen

Tesekkür: 0
88 Mesajinıza toplam 212 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ZEYNEPAYY is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı...

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
atakan beyin ve sizlerin uygun olduğu bir tarih belirleyerek kısa bir yolculuk yapalım..

sevgili zeynep ay cım neredesin.. hani bize güzel bi buluşma yerlerinden bahsetmiştin..
bak bu sefer misafirlerimiz ağır .. şöyle güzel bir orta nokta belirleyelim..

sevgiler..

Burdayım ama her zaman değil arada be şeker şimaniğim..:)
Çümkiiiii işten ayrıldım evdeki nette berbat açılmıyo lem sayfalar açılana kadar kızamık çıkarıyorum ne hikmetse bu gün canavar gibi:)))
Demek bu konuyu görmek nasip olucakmış şükürler olsun:))
he burada seremoni diye bi arkadaş ankaraya çekmeye çalışıyo arkadaşlarııı önce sen gel canım arkadaşım öle kolay kolay göndertmeyiz istanbul vatandaşlarınııı:))
Şimaniğim benim dediğim yer Üsküdarda güzel bi mekan hatta yeni keşfettim hemen caddenin karşısında "paşalimanı cafetaryası"var harika tam boğazı köprüyü görüyor deniz desen dizinin dibinde harikaaa istanbulda yaşayan herkese tavsiye edebilirim:))deee bakalım o gün yer bulunabilirmi? şaşkınhe benm ilk bahsettiğim yerde "fetipaşa korusu"orasıda hafta sonu çoook kalabalık oluyoo ama bi şelilde iiyi kötü yer bulabilriiz gibi geliyor hmm ne dersiniz:)
Heee kediiiiii sende geeel dişlerin önemli değil tırmıkların varya :))
Sen herhalinle gücelsin farkındasın dimiiii:)
Bende geliyooooooooom he metinde gelsin o bizim kredi kartımız ne olur olmaz dimi:)))))