Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2008, 07:27 PM   #2 (permalink)
meryemi
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meryemi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Siyah Çayın Az Bilinen Faydaları...

bymehmet ağabey!(müsadenle )

paylaşım için teşekkürler.. bunlar bizim görebildiklerimiz...yediğimiz içtiğimiz her nimetin içinde daha nice faydalar nice yararlar var kimbilir?! biz bilmiyoruz... bunlar gösterilenler...

ve bir çok şifa vesilesi de sunulmuş doğayla beraber bize.. akarsu sesi de bunlardan bir tanesi bence... en büyük söz sahibinin sevgilisinin de bununla ilgili bir sözünü duydum (ne kadar sahih bilmiyorum ama) ve buna çok fazla itibar ediyorum... çünkü 14 asır öncesinde söylenmiş birçok sözün hikmeti esrarı olduğu gibi akarsu sesi dinlenilmesi tavsiye edilen sözün hikmeti de büyük olsa gerek... bunlar yenilerde farkediliyo... aslında geçenlerde de biryeden duydum doğruluğunu araştırıp paylaşacağım burda ama henüz üzerine düşemedim...
osmanlıda akıl hastalarının su ile tedavi edildiği hastaneler varmış, bursadaydı galiba... yani öğretmenim söylemişti de yerini hatırlamıyorum... dusun

bu arada bende fecii çaykoliğimdir,iyiki de içiyomuşım... hep zaralı olduğunu söylerdi...
artık çayımı gururla savunabilirim... bilgiler için tekrar teşekkür ederim en çok bana lazım oldu heralde...