Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2008, 08:39 PM   #17 (permalink)
meryemi
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meryemi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: e bi tane de benim olsun...:)

Alıntı:
meryemi Nickli Üyeden Alıntı

Tebeşirle çizilmiş bir seksek oyunu kadar uçucu

bir çizgisi var hayatın.
Farkında olmadan basıyorsun çizgiye.

Kızıyorlar anında.
“ YANDIN! “

diye atılıyorsun oyun dışına…

bir tane yazar söylemiş bunu tevafuken okudum bugün.. bunu ve onun altındaki yazıyı..
günlüğümde paylaştım, çünkü benim için çok anlamlar ifade etti okuduğumda çok farklı çağrışımlar, iyi_kötü bir çok anılarım belirdi gözümün önünde... henüz çok şey yaşamış, çok tecrübeler kazanmış değilim belki ancak... benimde KENDİME GÖRE derinliklerim oldu ve var ben bu varlıktanda memnunum... iyiki var... çünkü var olmasının sebepleri... bunu biliyorum sebeplerin olduğunu... sebepleri de bildirilirse biliyorum.... o da yine bana göre oluyo.. neyse fazla gerek bunlara...

ama şunu biliyorum ki insanların zihniyetini, kişiliğini, ruhsal yapısını değerlerini, önceliklerini herşeyini oluşturan çocukluğu değil midir? piskologlar hep hastalarının çocukluklarına inmeye çalışmaz mı? hatta bu espiri malzemesi olarak bile kullanılmaz mı çoğu zaman?? yani çocukluk çok önemli değil midir?

neyse yaa yine içimdeki cadılar, meçhul kimselere hesap vermem için yönlediriyorlar beni... ne gerek varsa.. içimden gelen duygular günlüğümle paylaşmama da engel oldular... zihnim karıştı ne hissettiğimi unuttum...

yaaa işte bunlar bana bunu yaptılar şimdiye kadar ama ben bugün onları dinliyomuş gibi gözüküp, dalga geçtim onlarla.. sağ gösterip sol veurdum onlar da benim gibi inatçı ama bu sefer önce onlar pes edecek...

wave wave wave wave wave wave wave wave