suzzy nedersin mevlana haftasında konyaya gidelimmi...

mehmet neden gülüyorum biliyormusun..ben suzzy ziyaret ettim iş yerinde...konuşuyoruz.muhabbet olsun .dedimki ben istanbula gidip..arkadaşlarla tanışmayı çok istiyorum...suzzy ya hayal abla bende çok istiyorum ama eşimin izin vereceğini sanmıyorum..ben= ben gidip öyle uzun uzun kalmıycam..zaten toplantılarını pazar günü yapıyorlar, ctesi gece otobüse binicem pazar toplantıya katılıcam...toplantıdan sonra otobüse binip geri dönücem dedim..keşke olsa dedi ve mevzu kapandı...ama gözleri parladı...izmir kızı şansını denemeden bırakırmı...ne olacak..eşi en fazla hayır der..nitekim anlatmış gitmekle dönmemizin bir olacağını..eşi zaten pırlanta..ben onları yeni evliyken tanıdım...tamam demiş benim aslan oğlum .. madem istiyorsun olur demiş....işte bu kadar oldu bitti geliyoruz...ama izmir kızı dediğim kadar var..bak konyaya gelin diyorsun..ankaraya gelin diyorlar..kendisi turne diyor ama eşinide asla göz ardı etmiyor...hele biz istanbul toplantısını yapalım..biraz vakit geçsin suzzy yine bana hayal abla eşim izin veriyor hadi gidelimmi demezse ben ne olayım.. biz konyayada geliriz türkiye turneside yaparız..yeterki suzyy istesin..ben benim tohumluğu bir evlendirsem neler yapıcamda..evlenmiyor köftehor...bende plan yapamıyorum..neyse gönlümüz hepinizle beraber..ben fotoğraf makinemi alayım ablamdan şimdi söylesem iki hafta sonra gelir..ağırdır ablam benim..saygılı sevgiler..