Konu: Nerelisin..?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2008, 12:02 AM   #22 (permalink)
Pamukk
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Nerelisin..?

ben konyaya annemle 4 sene önce gitmiştim.. o kadar çok etkiklendim ki mehmet , o kadar güzel bir yer ki..eylülde gtimiştik daha hava sıcaktı,alaaddin tepesi var Allah'ım ne guzel yer ,çay bahceler dolu çok guzel yemyeşil ,bir kaçakşam orada çay içtik ne kadar guzeldi ,çocuklugum aklıma gelmişti, o eski çay bahçeleri...sonra bir gun meram (umarım yanlış hatırlamıyorumdur) a gittik tepede cay içtik orası da cok ama cok guzeldi..Mevlana'nın türbesi ve hemen yanındaki camii zaten ayrı güzel,hatta türenin içinde çalan ney müziği o kadar hoşuma gitmşti ki ,hediyelik eşya satan yerden kime ait oldugunu sorup almıştım(Sadrettin Özçimi),konya kolaylıkla yaşanacak bir yer
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla