Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2008, 12:07 AM   #10 (permalink)
berkant16
Teğmen

Tesekkür: 2
59 Mesajinıza toplam 135 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
berkant16 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bilinçli Hata Yapma

merabalar atakan beye paylaşımı için teşekkürler iyi güzel fikirler veren bir yazıyı okurken daha ilk parağrafta anladım ki atakan beyin imzası olan her çalışma kalitesini gösteriyor

aslında benim bilinçli hata yapmama gerek varmı bilmiyorum yakın zamanda amirimin benim işlerimin üzerine çok düştünü sürekli beni uyardığını fark ettim. sürekli sorun çıkarmaya çalışıyor gibi bir hali vardı suçluluk duyguları böylesi durumlarda beni hemencecik sarar. tabi kendimi savunmasız hissederim, genelde de tavrım ne! nasıl ! öyle olmamalı gibi klişeler olur.
bir süredir fark ettiğim birşey var bu duygularımı telkinler sayesinde ve tabi diğer paylaşımları okuyarak üzerimden attığımı söyleyebilirim.
birde suçluluk, kendine güven, sosyalleşememe gibi sorunlarımızın kendi benliğimizi tam olarak bulamamamızın bir tezahürü olduğunu fark ediyorum. acaba benliğimizi bulabilmek için bu duygularımızın bizi yönlendirmesine ihtiyacımız varmı? yoksa kişiliğimiz ve benliğimiz bu içşsel sorunlarımızı çözemediğimiz içinmi gelişemiyor? evet buda kafamı çok uzun süre kurcalayacağını sanmadığım bir ikilem burada çoğu içsel sorgulamaları ve duygusal savrulmalarımı çözebilecek sorulara yanıt buldum

bu konuda düşüncesi olanlardan fikirlerini belirtmelerini rica ediyorum

sağlık ve esenlikle kalın