Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2007, 04:47 PM   #26 (permalink)
lalezar
Çevirmen

lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point
Standart Yazma Terapisi

Her renk bende buldu kendini ..…her ses önce benden işitti..…kollektif ruhlar böyle amansız olur,geçit vermez…sevdayı, aşkı kaynagından kana kana içerim her an görünüre aldanma sen…her kılıga girerim ben..her aba bana uyar..her dili iyi bilirim ben,her şifreyi çözerim……benliğimin de üstünde dolaşır bakışlarım,et ve kemige büründürür umudu..bu görünene aldırma, dedi bakışım ben aşkın dogurgusuyum..varlık duaya dönüştü bu bakışta…hey sen zavallı daha fazla gölge varlıklarla hemhal olup durma haa…girdap gibidir en derine çekiverir sonraaa….suskunluk da bazen en şedid seda olup çıkıvermez mi?? Sen yoluna devam et yolcu, zevk bu yola çıkmadadır ,varsan da varolmayan o sona varmasan da… meddah kesilme boş yere,taklidi hikayeler bunlar, eglendirmez seni yorma …bıraaaak mihman etme kimseyi bu sonsuz konakta …bu konak en yüksek sahve ‘de….sana anca bir rehnüma gelir o diyardan…o da seni asıl methiyeye kandırır..gel şimdi her varlıgın gölgesinde egleşen asıl varolmayanı sahibine geri ver..o zaman anlayış perdesi açılır.
Heyyy oyun başlasın…bu sahnenin ışıgı da sensin oyunu da,oyuncusu da,seyircisi de sen,alkışı da sen, alkışlayan da.. istemediğin sürece kapanmayacak bu perde..gözlerini kaparsan eger perde de kapanır…perdenin önü de sen ardı da…..rakkaseler göründü bak…sana gül atarlarsa eger aman ha koru kendini,kanınla renk vermeni isterler sonra o güle, alı az gelir, biraz daha ala boyansın..bırak taş atsınlar be gülüm,asla hedefi bulmaz onlar…duyuyor musun bak nagmeler başladı derin ve yavaş…kalbin şimdi bu nagmeye ayak uydurdu…yavaş ve sakin…boşlukta her aza’n..nerde onlar..parçalara ayırma nağmeyi ,bak yukardan ne görüyorsun?? Heyhaaatt aldanma gel bu nagme de sensin,sana ve senden…şimdi bi gösteri başladı bak…anlamaya çalışma sadece izle…bakalım sana rol verecekmi sendeki sahne??ne verilirse al kaçırma gözlerini..sıkı tut onu sakın düşürme,yoksa bu görev birdaha asla parçalara ayrılmayacak…izle sen ahenge bak …kokuyu da hissettin mi?? Sen sana ait olmayanı duyma diycem ama aaaa o da ne bütün güzel rayihalar hem senden hem de sana…şimdi rakkaseler birer birer devrildi,ardındaki tüm bunların ardında işte bunu da böylece başa sardıgında, en ardında bakk gene sen çıktın bu oyunda..gene sen yandın…tamam anladım ben beni.. perdeee kapansııııınnnnn…pulları boncukları saçıldı bak...hadi yum gözlerini yum da tek olan ,yandırırken kandıran,kandırırken susatan , sustururken söyleten,söyletirken aglatan ,aglatırken güldüren.........oyunu seyre dal...hadi .....
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla