Alıntı:
berkant16 Nickli Üyeden Alıntı
Serpil hanım iki yılı aşkın bir süredir eski arkadaşlarımdan ayrıyım bir çok güzel anılarımız var dostlularımız var, ama birçok sorunumuda oralarla bırakarak ayrıldım. özellikle bir arkadaş grubum varki hala telefonla konuşuyoruz ama onlarla ilk buluşmamızda yaşadığım kötü anılarımızın canlanacağına eminim, işte o gün gelirse eğer, ben her şeyimle hazır olmak isterim. geçmişime kendi içsel sorgulamalarımı yapmış olarak huzur içine nokta koyabilmeyi isterim. bu benim için çok önemli, hayatımın on beş yılını bu insanlarla geçirdim beni hep eski halimle andıklarını hayal bile edemiyorum. |
inanıyorum ki o noktada sizin tarafınızdan tam yerine ve yakışır şekilde konacaktır. umutsuzluğa kapılmayın. tavsiye etmiyorum. çünkü senaryolar birbirini doğuruyor ve daha başaçıkılmaz hal alıyor. -tecrübe ile sabittir.
bu yüzden şimdi deriin bir nefes almanızı tavsiye ediyorum ve içinizden öutluluğu seçtiğinizi onaylayan bir cümle kurun. "hayatımın şuanından itibaren mutluluğu seçiyorum" gibilerinde.
en karanlık gecede bile yıldız vardır yeterki başımızı kaldıracak cesaretimiz ve kendimize olan güvenimiz yüksek seviyede olsun.
sağlıcakla ve ışıkla kalalım.