Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2008, 09:22 PM   #2 (permalink)
corlumemet
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corlumemet is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: corlumemet'in değişim süreci

Dün sabahtan iiyiydim neşem yerindeydi fakat işe gidince duruldum her zaman azgın denizler gibi olmayacağım tabiki ama daha olumlu bi sakinlik bi huzur hissi vardı sanki üstümde ve önceden bi işi yaparken acele ederdim şimdi o yok gayet rahat ve yavaş bi şekilde o işi yapıyorum stres kalktı üstümden diyebilirim bugünde sakindim artık televizyon seyretme hisside yok içimde sadece haberlere bakayım diyorum ama onada bakmak gelmiyor içimden başımı yana çeviriyorum sadece sesi dinliyorum televizyon artık beni esir alamıyor düşünüyorumda ne kadar boş işlere zamanımı harcamışım onca zamandır.bugünde 02/06/08 sakindim çıktım dolaştım uzun zamandır sinemaya gitmemiştim bi film izledim indiana jones un güzeldi bi macera filmi kristal kafa avcıları ama bi ilave daha yapmak istiyorum daha önce yazmıştım işte ve serviste en son eklediğim telkini sadce tek olarak dinliyorum demiştim bu telkini tek dinleyince bazen baş ağrısı yapıyor o zaman diğer karışık telkinleri dinlemeye başlıyorum ve rahatlıyorum eğer sizde böyle yaparsanız aklınızda bulunsun belki suçluluk ve ego telkinini dinlemediğim için bu etkiyi yapabilir sanki bi boşluktayım ama ilerde mutlaka heeflerimi belirleyeceğim gibi geliyor bana bu hep böyle olmayacak bu dalgalanmalar bittiği zaman bende yere daha sağlam basıyor olacağım yapmam gereken sadece sabretmek yada telkinleri dinlemeye inat etmek neyse kendinize iyi bakın artık bazı şeyleri takmıyorum boşverrr diyorum içimden geliyor iyi geceler..