Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2008, 12:43 AM   #3 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: Çerez Tabağı..

ne yani şimdi ben evdeki tohumluğa ..aaa benim oğlum tabağın dibindeki fıstıkmış mı diyeceğim...söylemesi bile zor fıstık mıstık ne derseniz deyin....adının tohumluk olmasını değiştirmiyor...her şey zamanında güzel...şöyle kendinize bakın ..çok değerli, çok saygı duyulacak ve çok sevilecek insanlarsınız...benimkide dahil olmak üzere hiç birinizin evlilik lafını ciddi bir şekilde ağzınıza aldığınız yok..bir tek bigci..onu ayırmak istiyorum burada yarattığınız kategoriden, ama o da aşık olmaya aşık...çocuk kızdan çok o, kızı sevmeyi seviyor...şöööööyle, ciddi bir şekilde oturup..kendi değerinizi bir ölçüp tartsanız..gözlerinizi açıp kendi değerinizi görseniz...ve lütfen arka arkaya müstakbel eşlerinizi bulup düğün dernek kursanız....burada bir hayal ablamız var..yıllardır otura otura küflenmiş deyip beni düğünlerinize davet etseniz...bende gelip ohhhh safa olsun erdim şükür, gördüm şükür, bu çocuğumunda mürüveti gördüm çok şükür deyip oynasam...nerdeeeeeeeeeeeee..hepiniz hayırsızsınız vesselam..kızdım işte hepinize...buecucum annenen hak veriyorum dermişim sende beni ablalıktan atarmışın...yok ya yapmazsın sen ..yoksa yaparmısın? ..neyse açtım ellerimi yaradandan hepinize layık olduğunuz sevip tarafından sevileceğiniz eşleri bir an önce tanımanızı niyaz etmekttim... başka çare kalmadı.. 96 96 96