ahh hayal ablacım ablalıktan red etmek ne demk gayettt haklı buluyorum seni girl haha
demir tavinda dövülür düü ..biz o tavı kaçırdık
sanırım... bizde suç tabiki hep erteliyoruz..aman okul bitsin aman iş bulayım ama şu yüksek lisansa başlayımda öyle olsun..zamn mekan yaratmıyoruz hele beniim yaptığım bir eşşklik var ki zamnın olursa günlüğümden okursun hediye paketi içinde sunulmuş olan çektiğim kişiyi elimin tersiyle itmek hafif kalır ondan arkama bakmadan topuklarım arkama vuravura kaçtım . kendi adıma söylemek gerekirse korkuyorum galiba..eski deneyimlerimi unutup o halı nın altına süpürüp görmezlikten geldiğim şeyleri temizleyip öyle çekeceğim tekrar...hımmm gene mi erteliyorum ne dusun ? .. birde iyi bir ilişki çekmek isteyen arkadaşlar dün fark ettiğim ve arkadsımın tavsiyesini sizle paylaşmak istedim.ben dileklerimi ayrı ayrı yazıyorum en azından hayatta hedeflerımı ve gercekten ıstedıklerımı görmem açısındanda yararlı oluyor. okuduğum bir kitapta eş olarak istediğiniz kişiinde ayrıntılarıyla hangi özeliklerde olmasını istediğinizi yazın diyordu.bende aldım elime kagıdı kalemı yazdım birkaç satır sonra kendi kendime şunu düşündüm ; ben onda ne istiyorsan oda bende kendi istediğini bulsun..örneğin yakıslıklı benı anlayan mutlulukla doyum sağladıgım umduğumdan iyi özelliklerle bana gelen sevgilii .......yerıne ; benı güzel bulan yakısklı, benı anlayan benımde onu anladıgğım. karsılıklı mutluluk içinde doyum yaşadığım onunda bende umduğundan iyi özellikkleri barındırdığım umduğumdan iyi bir sevgili....gibi (tabii siz bu cümleyi daha basitleştirerk yazın.tek tek cümleler olsun).çünkü karşınızdaki kişi de sizde, istedikleri özellikler açısından doyuma ulaşırsa gerçek mutluluk olur üstelik evren paylaşmayı seviyor. arkadaşımın önerisi ise şu oldu; ben ........ özelikte olan sevgiliyi çekiyorum yazmıştım.arkadaşım ise ; .......... özellkte olan ruh eşimi (eşimi )çekiyorum yaz dedi.yani sevgili çekersen sevgili olark kalabilirsin deyip kendisine örnek verdi.o benden daha önce çekim yasasını kullanabilen kişilerden önceleri sadece sevgili olarak hayal kurdugunu ve gerçekten bir kişiyi buldugunu ancak 7sene sevgili kalmalarına ragmen birleşemedıklerını söyledı..oysa ıkıncı kişiyi eşi olarak çekmiş ve inşlh bu yaza bir şeyler düşünüyorlar.nacizane benim önerilerim birazdan bende değiştireceğim yazdıklarımı...herkese umduğundan daha çooookkk mutluluk diliyorum..