Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2008, 11:54 AM   #256 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,640
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Melodi Diyarı....

Mutlu olmak çok zor değil
Büyük bir evim olsa, bir de son model araba... Harika bir ailem olsa, çok param, bir de güzel çocuğum... Oysa bütün bunlara sahip olmak mutluluğun anahtarını vermiyor insana... Son zamanlarda popülerlik kazanan şans oyunları, insanların hayal kurmasında çok büyük bir etken. Sahip olduklarıyla yetinen ve kendiyle barışık olan kişiler içinse mutluluk hiç de uzak değil. Mutlu olmak için şiddetli tutkular içinde değilseniz ve sahip olduklarınızın ne kadar değerli olduğunu farkedenlerdenseniz, mutlu olmak için çaba sarfetmenize çok ta gerek yok.

Mutluluğa ulaştıran yollar

Yaşadığınız anın değerini bilin ve ilişkilerinizde 'karşılık' beklemeyin.

Hayal kurmaktan vazgeçin! İnsanların birçoğu, iyi bir işe, eve veya eşe sahip olduğunda, mutlu olmak için yeni hedeflerin peşinde koşmaya başlıyor. Fakat piyangodan ikramiye kazanmak ya da terfi etmek gibi olaylar geçici mutluluklar yaşatacaktır.

Sevdiğiniz şeylerin listesini çıkarın ve ara ara bunları kendinize hatırlatın. Sürekli geleceği düşünmeyi önlemek için, içinde bulunduğunuz anı yaşayın.

Boş oturmayın, kendinize bir hobi bulmaya çalışın. Çocukken hoşunuza giden oyunların yanında, spor, seramik ve resim yapmayı deneyebilirsiniz.

Aile ve arkadaşlarınızla ili ilişkileriniz, mutluluğun en basit yollarından biridir.


ve bir gün buraya gideceksin. yanında seni seven biri ile.


---------------------



Alıntı:
Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı
nihayet başını bağladın.

güzel haberlerin devamını duymak dileklerimle.
e istemiyormuydun?? dusun ??

__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla