Yeni Halinizi Nerelerde Deneyebilirsiniz? Merhabalar Arkadaşlar ben HayatımDeğişti.com sitesinin yeni üyesiyim dün ertelemeyi bırak isimli ney müziği eşliğindeki telkinleri dinledim. Sonra yatarken "yarın 8 de kalkmalıyım Kütüphaneye gidip biraz kitap okumalıyım" dedim ama her zaman böyle dediğim ve 8 yerine 10 da yada 11 kalktığım için pek de kendime güvenmiyordum doğrusu. Kendi kendime yatağın içinde 8, 1 yada 2 saat rötar yapacak mutlaka yine dedim. Ama beni hayrete düşüren ve bir o kadarda mutlu eden birşey oldu bir anda yataktan fırladım ve saate baktım 8 e gelmesine birkaç dakika vardı. Sonra hemen bunların telkinler sayesinde olduğunun farkına vardım ve işin garip yanı kitap okumaya fazla yanaşmayan ben kütüpheneye gidip bir kitabın 3 te birini diğerinin ise yarısına kadar olan bölümünü hiç zorlanmadan okudum.. Oranın görevlileri cuma için beni uyarmasa daha da okuyacaktım kendimle gurur duydum umarım herkese faydalı oluyordur. Bana anında etki yaptı....
__________________ Yetenek tembellerin bulduğu çok yaratıcı bir mazaretin ismidir... |