Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2008, 01:05 PM   #12 (permalink)
Pamukk
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Hizmet Etmek İçin...

Bilin bakalım ne oldu?? bu sabah programın tekrarı yayınlandı,Işık Elçi'yi o akşam izlediğim kıyafetiyle görünce aaah pamuk ah görüyomusun dedim işte bu benim izlediğim program! sonra hemen teybe koştum,boş kaseti taktım ama çalışmıyor ama hayır asla vagzeçmek yok super kafaya taktım birkere ,bunu görev bilmiştim kendime kağıt kalem aldım bekledim ve o hızlı hızlı okurken ben doktor reçetesi gibi karaladım ve sonra temize çektim şimdi satırları buraya aktarıyorum ,yüksek benliğin enerjisiyle iletişimde olmak çok güzel,saf ve sevgi dolu kendimi çocuk gibi hissediyorum o enerjiyle hepinizi öpüyorum sevgilerimi göderiyorum ,hepimize faydası olsun inşallah wave

[]
HAYAT AMACI MEDİTASYONU

Rahat bir şekilde oturun,sakin kararlı nefesler alın,yaşam enerjisini içinize çekerken ne kadar özel ve değerli olduğunuzu hissedin..Her yaratılan gibi ne kadar özel,biricik ve değerli..

Kendimi rüyaların bilgeliğine bırakıyorum
Kendimi rüyaların bilgeliğine bırakıyorum

Yüksek benliğim ,rüya meleklerim,bana en uygun biçimde ihtiyacım olan cevapları verecek biliyorum.

Sabah uyandığımda açık ve net bir şekilde rüyalarımı hatırlıyorum.

Ve şimdi bu gece yatağıma keyifle uzandığımda sadece ve sadece bunu düşünüyor olacağım :

"Hizmet etmek için neyi bilmem gerekiyor?"
"Daha fazla mutlu,keyifli olmam için neyi bilmem gerekiyor?"
"Hayallerimi hayata geçirebilmem için neyi bilmem gerekiyor?"

Sadece bunu düşünüyor olacağım.

"Tekamülümü gerçekleştirebilmem için neyi bilmem gerekiyor?"

Ve yüksek benliğim en uygun biçimde bana rüyalarımda gösteriyor.
Seçimlerimi
İsteklerimi
Beni gerçekten mutlu edecek olan tüm cevaplarımı.

Keyifle ve rahatlıkla uyuyor olacağım.

Sabah uyandığımda tüm rüyalarımı açık ve net olarak hatırlıyorum.

Anlıyorum,rüyamın tam ve net olarak ne demek istediğini..

Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla