Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2008, 02:05 PM   #114 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara

dün gece rüyamda ölümle ilgili kesitler gördüm...

bir arkadaşım ölmüş ancak halen canlı gibiydi.. bedeni soğuduğu zaman bitecekmiş yaşamı... son sohbetimizi ediyorduk ama arkadaşımın bir erkek oluşunun dışında kim olduğunu ve sohbetimizin içeriğini hatırlamıyorum...

başka bir ortamda başka bir arkadaşımla ölümü konuşuyorduk...
ölüm nedir diye sordum ona.. uyku gibi dedi... diğer yaşam da, uykunda gördüğün rüyalar gibi... iyi de dedim rüyalarımız kabus durumunu aldığında, gördüklerimize tahammülümüz kalmadığında gözlerimizi zorlayarak açabiliyoruz sonlandırabiliyoruz bazen...

ölüm uyku gibi evet ama ozaman tahammülün azalsa da gördüklerine karşın, gözlerini istesende açıp sonlandıramazsın çünkü üzerine atılan toprak buna müsaade etmeyecek dedi...

şu saat oldu halen sorguluyorum içimde, neydi bu şimdi diye... sanırım ben bir günah işledim ve Allah tarafından bana gelen bir uyarı... gergin ve karamsar değildim uyandığımda.. yine rober hatemonun "ooo senden çok var" alarm müziğine ritim tutarak kalktım yataktan... gördüğüm rüyayı anımsayınca da baktım üstüm açıkta değilmiş ama aklıma da başka bir yorum gelmedi...

neydi bu şimdi demeden de edemiyorum bir taraftan... gündüz niyetine, içimde yer etmemesi adına paylaştım