mustafa bey ben sana beynin için iyi bir recete yazayım ,
insan dünyaya kaç defa gelir 1 kaç defa yasar 1 kaçdefa ölür 1 degil mi .?
hepimizin beyni çok yoruluyordur örneğin ben kendimden örnek vereyim 8 saat uyuyup 8 saatten fazla kesintisiz ders çalımışımdır ,ama sadece kafamda sinizütten oluşan bir agrı olur ara sıra onuda agrı kesici durduruyor
benim beynimin hiç yoruldugunu bilmiyorum insan beyni yorulmuyor vucut direnci kalmıyor buda beyne yansıyo
vucut oksijen azalınca beyne oksijeni az gönderiyo bu uzun süre olursa kafada gözlerde agrı yapıp beyin yorulmuş hissi veriyor ,bu sadece oksijenle sınırlı degil temel gıdalar yiyecek içecekler kısaca vucudun istediği herşeyi zamanında
vermeniz gerek .. sigara içiyorsanız bırakın ,kahveyi günde ne kadar içiyorsanız yarı yarıya düşürüp bırakın ,oksijensiz saglıksız saglıgınızı tehlikeye atacak yerlerde bulunmayın sonucta canınızı yazıda bulmadınız yukardaki sorularımda ve cevaplarımda kastettiğim budur ,günlük mutlaka spor yapın
kaliteli yaşayın
adamlar gidiyor 3 kg saglıklı domatez yerine 5 kg ucuz diye hormonlu domatezi alıyo tamam anlıyoruz belki yetmiyordur
belki maddi durum el vermiyordur ama zararlıysa yemeyeceksin kardesim canını yazıdamı buldun
adamlar gidiyor ucuz diye naylon çin malı elbise ayakkabı daha birçok ihtiyaç alıyor ben anlıyorum parası ancak ona yetiyordur ama gerekirse giğinmeyeceksin almayacaksın eskisiyle idare edeceksin
bu sorunlar memlekette malesef hat safhada
size tavsiyem plastik ve benzerleini mümkün oldugunca hayatınzdan çıkarın ,elden geldiği kadar kaliteli yaşamaya çalışın
sigarayı bırakıp,kahveyi bırakıp,.çayı bırakıp ,spor yapıp dengeli beslenip dengeli uyuyun eger beyniniz yine yorulma hissi verirse gelin yüzüme tükürün