Merhaba arkadaşlar, telkinleri dinlemeye devam ediyorum, bir ara ilk haftadan sonra dinlemeyi birkaç gün boyunca aksattıgımdan dolayı, ben hala ego ve suçluluk dinlemedeyim...Sanırım ortalama 8 saat dinleyebiliyorum 24 saat içerisinde..
Tabi bir yandan da kişisel gelişim okumaya, dinlemeye gayret ediyorum...
Yapmaya çalıştığım bir şey var bu süreçte: Aklıma olumsuz düşünceler geldiğinde farkına varıp, değiştirmeye çalışmaya gayret ediyorum o an... Önceden saatlerce gereksiz yere zihnimi meşgul eden gereksiz, taaa geçmişte yıllar ötesinde kalmış şeyleri düşünüp, o vakitte boşken ve daha güzel şeyler yapabilecek veya tasarlayıp düşünebilecekken saatlerimi heba ediyormuşum... Şimdi hepten olumsuz gereksiz şeyleri bırakmayı sağlayamadım henüz ancak, önceye göre daha kontrollüyüm. Ancak ben bunu telkinler mi sağlamaya yardım ediyor, yoksa okuduğm kişisel gelişimler mi ayırd edememekteyim...
Size bu kişisel gelişimlerden bir paylaşım yapmak isterim...Eminim sizin de çoook hoşunuza gidecektir....Bu şekilde onlarca kişisel gelişim sohbeti dinlemeniz mümkün...Bunlardan sadece şu an dinlerken paylaşmak istediğim bir taneciği:
(Tane tane ağır ağır anlatmış, ancak daha hızlı dinlemek isterseniz, alana mause ile gelip sağ tuşa basıp, yürütme hızını "hızlı " olarak işaretleyebilirsiniz
)
http://www.yetenek.com/items_detail.asp?id=1194