Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2008, 09:47 PM   #5 (permalink)
corlumemet
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corlumemet is an unknown quantity at this point
Standart corlumemet'in değişim süreci

merhaba bugün durgundum genel olarak ama şunu farkettim son zamanlarda olumlu düşünme telkinini dinliyorum yoğun olarak genelde düşüncelerim kötüydü benim son 5 yıldır fiziksel ve psikolojik sorunlarla uğraşıyorum şimdide nörolojik sorunum başladı en son olarak neyse bunları size anlatıp ta sizleri de üzmeyim önemli olan bundan sonrası şunu farkettim fazla kötü düşünemiyorsunuz kötü düşünseniz bile aklınızın bi tarafında yada dilinizde lay lay lom şarkısı oluyor ve kendinizi kötü hissetseniz bile davranışlarınız kötü olmuyor gerçekten geçen gün kafam karışıktı aslında kendimi kötü hissediyordum ama hareketlerime bu yansımadı tam tersi durduğum yerde oynuyordum dinlediğim olumlu düşünme telkininin işidir bu mutlaka belki düşüncelerimi değiştirmesi biraz daha zor olabilir ama davranışlarım değişmeye başladı mesela olumsuz konuşmalar oluyor işte bu konulara hiç katılmıyorum ve ordan kalkıp gidiyorum yada karşımdaki anlatıyor anlatıyor ben onu pek dinlemiyorum dinlemek istemiyorum boşver diyorum insanlarla daha neşeli konuşmalar yapmaya başladım ama henüz yolun başındayım telkinleri dinlemeye devam dalgalı denizler eninde sonunda durulucak biliyorum herkese iyi geceler..