Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2008, 09:51 PM   #6 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: corlumemet'in değişim süreci

Alıntı:
corlumemet Nickli Üyeden Alıntı
merhaba bugün durgundum genel olarak ama şunu farkettim son zamanlarda olumlu düşünme telkinini dinliyorum yoğun olarak genelde düşüncelerim kötüydü benim son 5 yıldır fiziksel ve psikolojik sorunlarla uğraşıyorum şimdide nörolojik sorunum başladı en son olarak neyse bunları size anlatıp ta sizleri de üzmeyim önemli olan bundan sonrası şunu farkettim fazla kötü düşünemiyorsunuz kötü düşünseniz bile aklınızın bi tarafında yada dilinizde lay lay lom şarkısı oluyor ve kendinizi kötü hissetseniz bile davranışlarınız kötü olmuyor gerçekten geçen gün kafam karışıktı aslında kendimi kötü hissediyordum ama hareketlerime bu yansımadı tam tersi durduğum yerde oynuyordum dinlediğim olumlu düşünme telkininin işidir bu mutlaka belki düşüncelerimi değiştirmesi biraz daha zor olabilir ama davranışlarım değişmeye başladı mesela olumsuz konuşmalar oluyor işte bu konulara hiç katılmıyorum ve ordan kalkıp gidiyorum yada karşımdaki anlatıyor anlatıyor ben onu pek dinlemiyorum dinlemek istemiyorum boşver diyorum insanlarla daha neşeli konuşmalar yapmaya başladım ama henüz yolun başındayım telkinleri dinlemeye devam dalgalı denizler eninde sonunda durulucak biliyorum herkese iyi geceler..
topraam mehmetim biz üzülmeyiz. sen anlat yardımcı olmaya çalışırız.
oooo baba neşeli konuşmalar, super iyisin, bu çok iyi. super harika bir durum. çok sevindim. super
ama diğerlerini de anlat fırsat buldukça. muhakkak bi çözümü vardır. hallolur. super

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla