selam sevgili günlük gene ben disiplinli sekidle her zamani saatişmde burdayım
00 :02 04 haziran 2008
su an cok duygusalım calan sarkı ferdi tayfur elveda mutluklar kriz geldi bosladım bişrden gözyaslarım sel oldu su anda
hala aglıyorum ellerim titiriyo gözlerim seyiriyo eski yalan mutluklara bakıyorum resimlerdeki buı resimleri yaksammı yırtsammı ne yapsam hala elimde duruyo o ilk mektubu hatırlıyormusun kapagına ne yazmısdı bu mektuba kalbimi yazdım yırtma yazmısdı yırtmadım hala duruyo :'( offf offff sarkı degişdi zeki erdem gizli yere calıyo seu andada
lanet olsun onu hala seviyorum lanet olsun bitti desemde kalbime söz geciremiyorum :'( nereye gitcek bu işin sonu inş canıma kıymam o kadar bırakmadım kendimni ama ben deli bi insanım yapabilirim bu gun cok kotum gercekden bi kaç hafta evel aynısı oldu birden bosaldım hıckıra hıckıra agladım :( ne yapayım kaderim bu galiba altı üstü tipsiz bi insanım
ama bos ver be günlük zehra mutlu olsun umutlu olsun gezsin içsin eglensin gülsün
hayat onu aglatmasın hiç ben onun yerine aglarım canımdan can istesen veririm ona ama o mutlu olsun :'(
bi sarkı sözleri geldi aklıma git güle güle sevgilim yolların acık olsun eger mutlu bir yuva kurarsan inan istegin olsun göz yaslarım artık gözleriimn yakmaya baslaıd ':/ gece ilerledikce bi kaç satır daha yazıcam sana dermanım kalırsa