Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2008, 01:29 AM   #22 (permalink)
burcu-tkn8
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu-tkn8 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

bigci bence sen bu kız unutmak istemiyorsun.ben sana kendi yöntemimi anlatayım gerçekten istiyorsan. ilk zamnlar.ağladım üzüldüm sonra baktım kurtulamıyorum ben -mış gibi yapmaya başladım. ondan yada ondan bahsetmemeye başladım ınsanlara sonra bahsedilceği ortamlara girmeye başladım.ondan gelen haberleri duyunca sadece sustum bende haber yollamadım.mümkünse arkadslarımdan rica ettim onu bana sormamalrı için.çünkü her anlatısımda yenıden hatırlıyor yenıden yaşıyordum..bana aldığı bütün oyuncakları bi çocuga verdim mesela hatırlatmasın dıye.sende o mektuplardan vazgeç.unutmuş gibi yapmaya çalış ınan buna zamnla sende ınanancaksın.ve bu -mış gibi yapma gerçek haline gelecek.bende öyle oldu.zaten sorunlar yaşayacağın bir insanla yol yakınken ayrılman daha iyi değil mi..bu hoş olmayan davranışları senın soyadını taşırken yapsaydı suan ki halınden daha mı iyi olurdun. şükret arkadaşım..çok şükürki yanlış insan olduğnu fark ettin.ayrıca hayatından kalbinden onu çıkarmadığım sürece yeni birini sokamazsın hayatına.sen zaten hep unutamıyorum diyorsun tabi unutamazsın.yaşadıkların çok zor hayatını bir başkasının üzerine kurmak kendine değil ona güvenmek ne demk ben biliyorum bıgci.sende bak burda senın daha az acı çekmeni isteyerek seni yönlendiren insanlara sans ver.kendine şans ver acını yaşa ama bunu seronomi haline getirme..insalar evlliklerini yıkıyorlar ruh eşlerini kaybediyorlar.onlar senden daha mı az sevdiler yahut daha mı az çektiler.hayır ama hayat bu akıp gidiyor ya bakacaksın olduğun yerde yada yelken açacaksın akıntıyla yol alacaksın..yoksa değil buraki telkinler kimse sana yardımcı olmaz ilk önce isteyeceksin ve bunun için çaba göstereceksin.her akşam mektupları okursan tabi unutamazsın.geçmişin gölgesinden kurtulmak lazım.ben öyle yaptım umarım sende yaşayabılırsın unutma ve affetme hıssını..o artık yok yavaş yavaş senin hayatında yer aldığı parçaları çıkart be kutu içinde kalbının bı kösesınde sakla bırak acı değil deneyim olarak dursun bı yerlerde..
burcu-tkn8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla