Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2008, 03:38 PM   #49 (permalink)
burcu-tkn8
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu-tkn8 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: burcu-tkn hd günlüğü;

yazdıklarınız için teşekkürler 96 . hep başka kişilere çevirdim aynamı onların suretinde kalplerinde kendimi bulmaya çalıştım .onların kalbindeki değere göre değer biçtim kendime, bu yüzden onlar değer vermeyincede değersizim sandım. artık aynamı kendime çevirdim.ben kendim için ne hissediyrum nasıl hissediyorum.aslında bunu yapmak daha kolay niye zor olanı seçmişim ki.başkalarının kabindeki burcuyu değiştiremem her insanın kendi bakış açısı var.önyargıları var.anlatabılceklerım onların anlayabılcegı kadar.onları değiştirmek çok zor.çünkü onların beni anlaması benim istediğim gibi beni anlamalarını sağlamak ifade etmek daha zor oysa ben burcu yu değiştirebilirim kendimi en ii anlatacak kişi benım en iyi ifade decek kişide yine benim.başkalarına ifade etmek onların anlamsını beklemek ve onlardan feedback beklemek daha güç..ben yıllarca evim güneş alsın diye güneşin doğduğu yeri değiştirmeye odaklamısım kendimi enerjimi ona harcamışım.oysa evimin güneş alması için evimin penceresini değiştirmek daha kolay .bu yol gerçekten zor ama keyiflide yeniden görüyorum kendimi fark etmek başka birşey..tekrar teşekkürler..
burcu-tkn8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla