Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2008, 07:29 PM   #15 (permalink)
eylulx
Çevirmen

eylulx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4
112 Mesajinıza toplam 354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eylulx is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ---SECRET---HAYALİNİZDEKİ SEVGİLİ(EŞ),İŞ... nasıl olacak???

haklısınız bır pano komık olabılır baska ınsanlar ıcın ama hos bır defter hıcte oyle olmaz ıcıne ıstedıgınızı yazabılırsınız

harka sonuclar verıyor o defterle mutlu oluyorsunuz cunku

ıcıne hos sozler kıtaplardan aldıgınız carpıcı motıve edıcı solzre koselere sıkıstırılmıs olumlamalar onları okumasanızda goz onları kaydeıyor ya bence oldukca ıse yarıyor
sonra ıstedıgıgınız evın kucuk bır resmı (ınternetten bulun harıka hayalınızdekı evın alın cıktı yapıstırın)

ıstedıgınız kadar abartabılırsınız defter sızın defterınız nasılsa

meslek mı ısyorsunuz meslegıkle ılgılı yazı bır baslık herhangı hos anımsatacak bırsey

tek sayfaya kocaman harflerle yazılmıs olumlamalar mesela: KENDIMI HARIKA HISSEDIYORUM" gıbı

COK BARARILIYIM gıbı secım senın ne ıstersen mesela ben the secrette carpıcı buldugum sozlerı karısık yazıyorum hatta bol bol bos sayfa atlayarak gıdyorum kı bır sıralya konmus havası yatamasın mesela FERRAISINI SATAN BILGEYI OKUMUSTUM ONDAN NOTLAR YAZIYORUM

HATIRLARSINIZ MESELA gülün kalbi diye birsey vardı onu yazdım mesela

bılmem anlatabıldım mı

arada hayallerımı olumlamaları beklentılerımı hatta basardıklarımı yazıyorum oraya buraya okul defterı gıbı tutmuyorumda

olabıldıgınce ozgur bır ruh vermeye calısyorum deftere carpıcı resımlerı ve aasozlerını ıhmalde etmıyorum

ıstesemde kopamıyorum defterımden boylece

hatta sıtede okudum yazılardan sızlerın yazdıklarını bazen yazıyorum bazı paragrafları

defter yontemı benden baskasınıjda ısıne yarayabılır