arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim. zahmet edip günlüğümü takip etmeniz karma verip teşekkür metmeniz bile benim için büyük bir onurdur.
mümin okan, Kamil, Serpil hanım alkışı asıl siz hak ediyorsunuz.
huzurlu ve güzel günler yaşamak ne keyif verici.tabi hayatın acılarınıda göğüslememiz gerektiğinde yanımızda bulabileceğimiz dostları kazanabilmemiz içinde fırsatlar sağlıyor.
serpil hanım EFT yi bir kaç gün önce iyice bir araştırdım. başka adreslerede baktım. birde kitapçık indirdim, nasıl yapıldığına dair hayalayaz bir çalışma yapmış, onuda detaylı bir şekilde okudum. sanırım konuya vakıf oldum, ama daha uygulamadım. doğrusu hangi sorunumla ilgili bir başlangıç yapmam gerektiği konusunda bir tereddüt yaşıyorum. hoş, bir hata yapsamda yan bir etkisi psikolojik sorunlara yol açan bir sonuç olmayacağını anladım. ama yapılan hassasiyet isteyen bir iş, acaba benmi biraz büyütüyorum? bilmiyorum. EFT tıkalı bir damara anju yapılması gibi bir şey vuruşların vücudumuzdaki meridyenlerde yaptığı etki aynen bunu gibi. ilk uygulamamı bugün yapacağım birkaç defa tekraladıktan
sonra bu konuda güzel birşeyler söylemeyi çok isterim. inşaallah doğru yaparım ve iyi sonuçlar alırım.
hepiniz sağlıcakla kalın