Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2008, 10:09 PM   #7 (permalink)
corlumemet
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corlumemet is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: corlumemet'in değişim süreci

Merhaba hepinize yazılarınız için teşekkürler redflowers ve mümin.okan hemşerim ..

Geçmişi anlatmak istemiyorum ben unuttum unutmak istiyorum artık o kara günleri geçmiş geçmişte kaldı hayat şimdide şu anda ve hayat neşedir diğmi ilk mesajımda yazdım rahatsızlığımı doktorum onların yanında bana çık dışarı gez eğlen dedi mümin.okan hatta evlen bile dedi açıkçası kafanı dağıt diyordu ama ben kendimi fazla sıkıştırdım ve dibe vurdum.Bu konuyu fazla açmaya gerek yok birazı kader birazı da benim karamsarlığım ama kıssadan hisse diye bi anlam çıkartmak gerekirse insan kendini fazla sıkıştırmamalı ve her şeye azar azar vakit ayırmalı damlaya damlaya göl olur ama suyun damladığı kap çatlak ise ne kadar damlarsa damlasın su çatlaktan kaçar gider onun için ilk önce o çatlağı gidermeliyim buda benim sağlık sorunum tabiki.

Bugün sabahtan pek iyi değildim başım biraz kötüydü öğlene kadar bu böyle sürdü diyebilirim birazda asabiyet vardı üstümde öğleden sonra daha bi neşelenmeye başladım yavaş yavaş farketmeye başladım ki daha düzgün cümleler kuruyorum artık insanlara daha neşeli yaklaşıyorum ve açıkçası eskiden yada depresyonda olan yada geçiren kendini kötü hisseden insanlar mutlaka bilirler karşındaki insana pek değer vermezsin onun iyi yanını hiç görmezsin konuşmassın bile onunla armutun çöpü üzümün sapı misali insanları illaki sınıflara ayırır bu saçmalıkları düşünürsün karşındaki seninle konuşmak istediğinde de bunları düşündüğün için aklına iyi bieşy gelmez haliyle ve konuşmakta istemezsin
ama son zamanlarda insanları bu şekilde sınıflara ayırmıyorum zihnim daha bi açılıyor sanki ve aramızda geçen sohbete daha fazla katkı sağlıyorum ama tabiki olumlu bir konuşmaysa olumsuz bi muhabbet varsa daha öncede yazdım o muhabbete katılmak içimden gelmiyor çünkü negatif düşünceler insanı gerçekten yiyip bitiyor çökertiyor siz duydunuz mu hiç hangi hastanede neşe hastalıkları polikliniği var yada sevgi hastalıkları ama ne yazık ki her tarafta sinir hastalıkları poliklinikleri var ve bunlarda dolu başını tutan kaşlarını çatmış etrafa öfkeli gözlerle bakan insanlar sıradalar önlerinde hepside içeri girince şifa buluyorlar mı sanki hayır tabiki bi antidepresan ilacı yazıp yolluyorlar onları oda uyuşturu tabiki onu içiyorsun belki bi an başın rahatlıyor ama o ilacın yan etkisi mutlaka var tabi bunları bilmiyoruz bilsekte başka çıkışımız yok mecbur içiçez belkide bu devrimizin bi ürünü maneviyatı unutup maddeci olmamızdan kaynaklanıyor kimse üstüne alınmasın ben kendim için konuşuyorum.

Neyse böyle şeyler yazmıycam diyorum yinede kendimi tutamayıp yazdım.Akşam üstü çıktım dolaştım başım dik bi şekilde kulağımda kulaklarımla karışık dinleyerek telkin müziklerini.Düşünüyorum da bi kız arkadaş bulsam mı kendime 4 yıldır falan kimseyle çıkmıyorum ama biraz daha davranışlarım düzene girsin şu anda dengesizliğim sürüyor bide bu sağlık sorunumdan kurtulayım sonra diyorum kendime hem el'in kızını dengesiz davranışlarımla üzmeye ne hakkım var diğmi şimdilik bu kadar birazdan yatıyorum iyi geceler..