Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2008, 12:08 AM   #30 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

selam günlük gene ben

söz verdim gibi gene saatimde burdayım ben ve gözyaslarım 05 haziran 2008 00 : 02 prensip 12 den sonra :p

bu gun baya yogundum baya calısdım eve geç geldim halada yorgunum bu gun iyi seyler olmadı uzun zaman aradan sonra onu gördüm :( aksam üzeri idi yanında kız arkadasları vardı dondurma yiyolardı :'( onunla karsılasmamak için kosar adımlarla kacdım ordan :'( eve geldim odama kapandım işden geldigimden beri ne aksam yemegi yedim ne birisyle konusdum gene kötüleşdim ben :'( göz yası nedir bilmiyorum cünkü o beni terk etdigi günden beri gozlerim kan aglıyo :'(
ama ben ona zamanında soz vermişdim aglamıycakdım ama ne sozu :'8 o sözünü tuttum ben ona demişdim ölene kadar yanında olacam diye bilmiyorum daha ne kadar aglıycam onsuz yasıyorum artık kaderim onsuzluk onu unutcam elvet ama ne zaman ne zaman bu göz yaslarım dinecek :( bi ivme halinde yuvarlanıp duruyorum bi tarafa
bir gün asklar biter sadece hatıralar kalır :'(

ona hoşça kal demedim asla
bence o hoş kalmayı hak etmişyo hoş kalmak ne ise :'( kendime geleyim yazarm daha sabaha cok var :'( gene sulu gözüm