Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-10-2009, 09:43 AM   #56 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz

Alıntı:
güllüm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
canımcım ben bu yazıları görmemişim dünden beri okuyorum harikasın
sana bi rüyamı anlatmıştım hatırlarsan sanırım çözmeye başladım hemen bir rüya defteri ediniyorum
yazıların bana ışık oldu emeğine sağlık
Canım sen de sağol. Rüya defterini başucundan ayırma, bir dahaki İzmir seferimizde ben sana rüyalarımı anlatırım :)

Alıntı:
derya88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok güzel bir çalışmayı paylaşmışınız teşekkürler...her insan arınmayı kendi içinde yapıyor farkındalık kazanıyor dolayısıyla çok mutlu birey oluyor.lütven yazılanları tekrar tekrar okuyun haytınıza katın cennetide yaşıyacaksınız zaten içimizdeki tanrıda bunu istiyor hoşça olunnnn
Ben teşekkür ederim :)

Alıntı:
ozardage Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
redflowers gerçekten ciddi emek harcamışsın teşekkürler ben kitabı mutlaka alacağım ama alana kadar iyi oldu sağolasın
Sizlerde sağolun, faydalı olduysa ne mutlu bana.

Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla