Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2008, 03:29 AM   #32 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

canım diyordun beni severken yalancı ! hani beni cok seviyodun . bir gün asklar biter kimi seversen sev hep hatırlatır
bir sevda daha bitti senin için bitti zehra :'/ senin için hiç baslamamısdiki saten zehram :'(/ ama benim için
benim içinnnn seni ilk gorusumde sana ilk sarılısımda sana ilk bakdıgımda baslamısdı bu kara sevda isyanım sana degil isyanım allaha degil isyanım hiçe sayılan yıllarıma anladınmı sımdı sanan olan sevdamı anladınmı sımdı sana olan baglılıgımı
anladınmı sımdı senden neden kopamadıgımı anladınmı sımdı goz yaslarımı .? anlayamazsınkiii sen beni hiçe saydın hep kullandın .. ama bir gün sen baska birisiyle tanıscaksın işte o zaman degerimi anlayacaksın cünkü kimi seversen sev
hep beni hatırlıycaksın belki bir gün aşklar biter hatıralar kalır . bir birimizi saatlerce izledigimizi hatırlıcaksın bem beyaz karların içersindfe mutl oldugumuzu hatırlıycaksın ama er yada geç bunların hatıra oldugunu anlıycaksın :'(
bosuna dememişler sevme yanarsın :'( ben yandım büyük bi hata yaptım
artık bittin benim için artık benim hafızamdan bile silinceksin benden cok kendine yazık ettin bu sevdayı sen bitirdin ! bu sevdayı sen bitirdin artık ne yaparsan yap acı cekmeyi sen hak ediyosun beni unut be seni unutucam :'(
sesimi duydun sanma se sesimi daha cok duycaksın . ama uzaklarda hatıralarda er yada geç anlıycaksın onu zehraa :'( tabi sen bunları hatırlarken ben senin bana verdigin acıyla bu dunyada yasamayada devam edersem