günaydın
.sizde benim gibi diyeceğim ama- siz daha eskisiniz bu sitede -ben de sizin gibi diyeyim bu yüzden bende sizin gibi sabah gözümü açaında siteye uğrayanlardanım her sabh sizinle karşılaşmak çok güzel. diz ağrılarınıza üzüldüm çok geçmiş olsun .anneminde bir ara böyle sıkıntıları vardı bilmiyorum aynı sebepten midir sizinkide ama sıcak kum ve kaplıcalar çok iyi geldi belki bir alternatif çözüm olur.günlüğünüzü sf sf okuyorum şuan 10,sf. dayım ahh sınavlarım olmasa bi oturusta bititirim ama istemsemde yarım bırakmak zorunda kalıyorum.birçk konuda sitem etmekte haklısnız ama bazı insanlar yatarılış itibariyle iyi doğuyor sizin gibi... kötüye karşılık veremez versede bundan haz ,iç rahatlaması değil gene üzüntü hisseder. anneniz size nasıl davranırsa davransın yada aslında hak ettiği gibi demk istemiyorumda..hımmm ne kullansam onun davranışına ayna görevi yapsanız inanın gene siz üzülürsünüz neden böyle davrandım diye.çünkü sizde iyilik hissiyle ödüllnedirilmiş (bazne bu ceza gibi geliyor) kişilerdensiniz okuduğum kadarıyla.karşılık verınce rahatlama yada oh işte iyi oldu diyecek bir yapınız yokki ,ben öyle hissettim.zaten yine sabırla sevgiyle yaklaşıyorsunuz değiştirememişssiniz kabul etmissiniz