Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2008, 11:25 AM   #25 (permalink)
meryemi
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meryemi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: e bi tane de benim olsun...:)

Alıntı:
ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
seni canı gönülden alklışlıyorum aslında kimsenin dısına vuramadıgı ama herkesin içinde olan o canavarı burda birçok insan fark etti bu siteye girmeden önce ben sadece kendimin böyle oldugunu düsünürdüm ama burda birçok kader arkadası buldum

sevgili ceren,

mesajını okuduğum gün cevap yazamamıştım...
ama bende seninle aynı duyguları paylaşıyorum... sana geç de olsa katıldığımı söylemek istedim..

evet
kesinlikle bizimle aynı yada benzer şeyleri yaşayan insanları(senin deyimin daha güzel= KADER ARKADAŞLARInı)
burada, bu sitede bulmak... bana yalnız olmadığımı, yaşadıklarımı sadece benim yaşamadığımı ve bu gibi içsel, kişisel, ruhsal, benliksel, düşünsel........vs her ne ise bu tür insani hislerin varlığının yalnız bende olmadığını farkettirdi... bunun yanısıra daha bir çok şey de farkettirdi.. yada bunlar farketmeme vesile kılındı... ve daha birçok şeyi de farkettirecek gibi...

FARKINDALIK...

umarım burda çok kullanılan bu derin anlamlı sözcüğü herkes kullanır...

SEVGİLERİMLE...

bu ararda yaşıtız