Ynt: Mustang'in Rüzgarı abla bende babamın yolnu takip ettim okumayacam okutmayın beni dedim zorla universite okutdular bana hayatımdan 6 sene caldılar hakları olmadan ama genede bi şeyler yaptım 12 yaseımdan beri sanayideyim ':( ben onlarca insan gördüm kendni yakmaya calısan yuvası dagılan kendini öldüren köyüne geri dönen en basiti bizim yan dukkandaki musa abim kızını universiteye gönderemedi 18 yasında evlndirmek zorunda kaldı :'( gelişim gelişim dediler alısveriş merkezi su bu dediiler hala bombos duruyo osanayi :'(harabe asıl şimd pislik oldu ora madem yıkdın tamam bari pisliklerini temizle o beton yıgınlarını kaldır ordan :'( kaç kişi ekmeksiz kaldı kaç aile ykıldı kac kişi meslegi bırakdı biz yıkılmadık direndik babam başbakanlıkdan emekli benim makam araçlarının yetkili teknikeri ve usta basıydı sögüt özünün amacı bana bi şeyler vermekdi yoksa oda kapatıcakdı dukkanı oglum baska yerde calısma seni ben yetişdircem dedi o amacla cıkdık yola
oto tamir bakım performans sektorunde bi şeyler yapıyoruz abla dfedigin gibi ekmek kzanmak zorr bu devirde ama buyuk sanayide ne anılarım vardı beee :'( tek dolmus bizim su anki sanayimiz ama dagın taaa bası insan üşeniyo gercekden
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! |