Cevap: my desktop therapy selam arkadaşlar. program iyi güzel de; iyi niyetli payşlaşım için sağolunda, aklıma takılan bir konu var, neden mailimize bir kod geliyorda biz bunu active etmeden bu proğramı kullanamıyoruz. o kod nedir ki bu kadar önemli. ben bilgisayarıma bir kod giriyorum o ne bilmiyorum ama adam bana gir diyo. o kod olmasa ne olur ya da olduğunda o yüklediğim siteyle aramızdaki bağ ne olur bilemem ki. internette gezinirken zaten global bir ağdayız; ne gizlimiz var ne de saklımız. her an herkez bize uzanabilir. hele ki herhangi bir kodlama istemi benim bilgisayarımı ona bağlayabilir. bilinçaltı bu kadar hassas bir konuyken ve ben bilinçaltı üzerine bir konu da bir program yüklemişken, hele ki adam bana bir kod girdirmişken; kendimi bir anda komplo teorileri üretirken buldum. neden adamın benim şifreme ihtiyacı var, neden adam benim bilgisayarımla kendi arasında bir bağ kurmak istiyo. amacı nedir? benim bilinçaltımdan istediği nedir, hangi gizli mesajı ben fark etmeden gömecek acaba? komplo teorilerine o kadar alıştık ki milletçe; artık hiçbir şeye güvenemez olduk. ben tırstım valla bu active etme olayından. bilen varsa beri gelsin, beni aydınlatsın, ikna etsin. sevgiler saygılar |