Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2009, 11:20 AM   #58 (permalink)
ELPARANOID
Teğmen

Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really nice
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

Merhaba, yeni arkadaslar edine bilirsin. Eger cevrenden bulamiyorsan bu sitede senin yasadigin bolgede yasayan insanlar vardir mutlaka onlarla arkadaslik kura bilirsin mesela. Sen cevrendeki insanlari sinemaya, spora davet et bakalim geliyorlar mi , gelmiyorlar mi..Sen bi davet et inan gelecekler. Ben de bir zamanlara sosial fobili biriydim. Ama bu telkinler beni tamamen degisti. Mesela bu gun iki arkadasimi bowlinge davet etdim. Hic biri bir-birini tanimiyor henuz. Benim sayemde tanisacaklar. Yani once sen davet et. Onlar gelecektir. Hic kimse biriyle disarida eylenmek varken (eger buyuk bir sorunu yoksa) evde oturmak istemez.Hem birini bir yere davet etmen icin illa samimi olman da gerekmez.İnsanlar zaten boyle ortamlarda samimi olmaya basliyorlar... Azerbaycandan sevgilerle, Elgün.
ELPARANOID isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla